Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на Ливърпул

...
Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на Ливърпул
Коментари Харесай

Клоп: Вие може да критикувате, ние трябва да работим

Юрген Клоп приказва на редовната си прескоференция преди мача на Ливърпул против Наполи от Шампионската лига. На " мърсисайдци " им е нужна победа с най-малко четири гола разлика, с цел да бъдат първи в своята група..

" Аз съм влюбен във футбола и откогато играхме с тях, проследявам мачовете и статистиките им. Трябва да кажа, че са в действителност положителни. Не съм уплашен, ще е мъчно предизвикателство. Наистина почитам това, което правят. Очаквам повече борба да видя от нас. Не желая петички, акробатични изпъления, би трябвало просто да се борим. Вие може да критикувате, ние би трябвало да работим.

На 55 съм и постоянно се събуждам през нощта, само че към този момент се случва поради гола на Лийдс в края на мача. Всички тимове в този момент усещат шанса си против нас. Трябва да се надяваме, че играчите, които ще се завърнат от Световното състезание ще са здрави и свежи. Тогава започваме против Вила с нов треньор, нямаме концепция какво ще създадат.

Хората ще ме погледнат и ще кажат, че съм изтощен или нещо такова, само че това не е правилно. Не мога да употребявам това като опрощение. Не съм тук единствено когато слънцето грее за нас. Ще дам всичко, които имам. Готов съм да играем с Наполи. Критиките към този тим би трябвало да са на края на сезона. Правим нашата работа обществена. Ние всички сме там, с цел да бъдем съдени - играчи, футболисти, само че не мисля за това. В момента не е 100% почтено да ни съдите ", показа немският треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР